2013. június 8., szombat

There is a point of no return

Üde napot mindenkinek!

A mi drága Dunánk éppen az éves kiöntési fázisát éli és a sajtó ezt talán még jobban felkapja, mint eddig. De igazából még így se érdekel a turistákon és az árvíz miatt kitelepülni kényszerülőkön kívül senkit. Minden évben az előző évinél több homokzsák kell és nagyobb a veszély mint előtte. De vajon akkor mihez fog kezdeni a média, ha egyszer tényleg súlyos és pótolhatatlan károkat fog okozni és ember/állat életeket fog magának követelni a Duna kicsapongása?
Hát, ez bizony egy olyan kérdés, ami csak ilyenkor, árvízszezonban foglalkoztatja a kellőképpen kritikus és cinikus embereket.

Életemnek egy elég nehéz szakaszához értem ami elég mély depresszióba taszít. Tudom, hogy ez nem jó, és tenni kell ellene. Nos, én erősen próbálkozom ám ez rendkívül nehéz akkor, ha az embernek a legfőbb bajának az érettséginek kéne lennie. Mit csináljak akkor, ha rohadtul nem az a legfőbb bajom?
Valahogy minden érdekesebbnek tűnik mint ez az értelmetlen érettségire való tanulás. Komolyan.. miért nem lehet úgy, mint kb. 50 évvel ezelőtt? Csak szóbeli. Egy, belátom, jóval komplexebb szóbeli, de nem húznák el a mézesmadzagot a gyerek előtt.

Hiányzik valami az életemből. Pontosítok. Sokkal inkább egy valaki. Tudom, velem van Elfo és Carina, de egyáltalán nem rájuk van most szükségem. Olyan, mintha kiszakadt volna belőlem egy rész. Egy elég szőrös rész..
Tudom, hogy ezen túl kéne lépni, de valahogy 10 évnyi élményen nem tudok, ráadásul nem is akarok, napok vagy hetek alatt túllépni.
Ha Egerbe vesznek fel, legalább közel lehetek hozzá, de tudom, hogy az se fog változtatni még jó darabig azon a hiányon és űrön amit maga mögött hagyott..

De még mielőtt uncsiba mennék át! Van egy komplett új fejezetem az eddig még cím nélkül futó irományomhoz. Talán.. Mondom TALÁN ma vagy a hétvégén neki is állok, hogy legépeljem az első kettőt. Minden az olvasókért. Igazából jól esik bele borulni abba a világba, annak ellenére, hogy nem győzöm hangoztatni, tudom, hogy nem így kell megoldani a depressziót. De kérlek! Nem vagyok én felnőtt vagy ilyenek. De még ha az is lennék, miért kéne elnyomnom magamban az érzéseimet??

I'll come back soon..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése