2015. január 13., kedd

Bremen dreams I.

Régi építésű bérház a belvárosban. Mi sem lehetne átlagosabb. Egy békésen sétáló párocska fordul be a kapun. A Herceg magas, vékony alkat, ugyanakkor izmos és erős, arcán borosta, szeme előtt fekete keretes szemüveg, haja félhosszú és meglehetősen kócos. A nő mellette alacsony, szintén vékony teremtés, vörös göndör haja és nagy gesztenye barna szemei vannak. Pocakja tagadhatatlanul egy kis jövevénytől gömbölyödik. Talán még pár hét van vissza, és megérkezik a Trónörökös.
A második emeletre sétálnak fel és bemennek az egyik lakás nyitott ajtaján. Bent munkások dolgoznak. Készül a babaszoba, már az utolsó simításokat csinálják.
A mesteremberek rosszul kinéző, piszkos emberek, sörös dobozok mindenfele a lakásban, csikkek egy kávés tányéron halomban. De mit lehet tenni, ezek a mesterek mind ilyenek. Az egyik magas, nyurga ember, míg a másik közép magas és jóval megtermettebb.
A Herceg gyors puszit lehel felesége arcára, majd pénzt nyom a kezébe és elsiet. A nő tesz-vesz a lakásban, már sötétedik odakint. A nappali ablakán, a párkányra támaszkodva nézeget ki az utcára, várja a Herceg érkezését.
Hirtelen egy nagy, erős kéz ragadja meg a vállát, és rántja hátra. Egy másik kéz a szájára tapad. Rémülten szuszog és pánikba esve realizálja, hogy támadója az egyik mester, a másik pedig mellette áll, perverz kéjes mosollyal. Épp egy pillanatra engedi csak el a nőt a férfi, de az máris futásnak próbál eredni. A nyurga utána kap és szorosan megragadja a csuklóját, ránt rajta egyet, hogy elérje a másikat is, és elkaphassa. A nő vergődik és sikít, míg a megtermettebb mester a nadrágját cibálja, tépi. Mikor eléggé rongyosra szakadt a nyurga fél kezébe fogja össze a nő két csuklóját. Cipzár hang és egy halk puffanás visszhangzik a szobában. A nő lélegzete megáll egy pillanatra, majd fájón nyög fel, mikor érzi, belé hatolnak. Ismét sikítana, de a másik mester magával tölti meg a száját. Két oldalról erősen, nemtörődömen dolgozzák meg szegény asszonyt. A megtermettebb végez először, magjával beteríti a nő haját és arcát. A nyurgának se kell sok. Ahogy kihúzza magát, előre löki a nőt, aki megtántorodik és előre esik, beveri a fejét.
A munkások mint akik jól végezték dolgukat felmarkolják a pénzt és elsietnek.
A Herceg hazaérve a nyitott ajtó láttán megszaporázza lépteit. Ahogy belép a lakásba felesége földön fekvő látványa fogadja, körülötte vér tócsa, a nő maga pedig eszméletlen.
Kétségbeesve, szinte zokogva hívja ki a mentőket.
A nő a hasára esett, ezzel a Trónörökös életét vette, fejét pedig beütötte, elájult. A mentők mesterségesen világra hozták az élettelen kisfiút, a nőnek pedig egy hónapos ágynyugalmat írtak fel.
A párnak pedig egy jó pszichológus telefonszámát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése