2015. május 22., péntek

Mad World casting - Alogia Winter

- Név:
 Alogia Winter

- Nem:
 Nő

- Kor:
 19 évesen halt meg, ennyinek is néz ki.

- Mióta van a Mad world-ben? :
 7 éve él Mad world-ben. Az itteni élet nem törte meg, bármennyire is gyámoltalannak tűnik.

- Miért került oda? :
 Önvédelemből elkövetett gyilkosság, gyújtogatás.

- Kinézet:
 Rövid, vállig érő hullámos barna haja és frufruja van. Szemei élénk zöldek, arca pirospozsgás. Bőre fehér, néhol szeplős. Hatalmas szempillái és igéző tekintete sem tudja elvonni a figyelmet ajkairól, amik szörnyű mód össze égtek és látszólag össze olvadtak, szája vonalában arca, az állkapcsa végéig hasad, égett és forrt. Kb. 165 cm magas, vékonyka.

- Jellem:
Higgadt természetű, látni rajta, hogy nincs benne félelem, de a megjelenése még is megtévesztő lehet. Tekintetéből süt az üresség és az emberek iránti gyűlölet. Nem a társas kapcsolatok híve lévén, hogy nem igen tud beszélni. Anya komplexusos, így vonzódik az idősebb nők figyelme iránt. Megveti a férfiakat, és ha kiprovokálják ennek hangot is ad, szavai könnyen tettekbe csaphatnak át.

- Történet:
Svéd országban születetett, december 6-án. Hétköznapi család egyetlen gyermeke. Anyja, 5 éves korában meghalt furcsa körülmények között. Apja ácsként dolgozott. Egyedül nevelte lányát, jó nevelést kapott. Kiskorában felfedezték jó zenei érzékeit, zeneiskolába járt. Hegedűzni és zongorázni tanult. Apjával nem ápoltak jó viszonyt, inkább csak elvoltak egymás mellett, ez a közöny nem tudni honnan jött, valódi oka nem igazán volt. 14. születésnapjára egy hófehér Stradivary hegedűt, ez az ajándék volt az első és az utolsó, amit apjától kapott. A születésnapja estéjé, mikor a neki rendezett születésnapi buliról már mindenki haza ment, apja furcsán kezdett viselkedni. Este bement a lány szobájába, s leült az ága szélére. A lány gyanútlanul fel ült, gondolta megköszöni az ajándékot, így átölelte apját, gondolta mostantól jobb viszonyt ápolhatnak majd. Nem így lett. A gyenge lány aznap szörnyű élménnyel gazdagodott, apja megerőszakolta és megverte. Másnap remegve és ütések nyomait hordozva ment iskolába. Tanárainak csak azt hazudta, hogy megtámadták. Onnantól kezdve, majd minden este elszenvedte ezeket a szörnyűségeket, egészen 18 éves koráig, mikor is apja a nappaliban találta meg. Karácsonyeste volt, a szinte a fa alatt tette magáévá egyetlen lányát, a kandalló tüzének melegségének ölelésében. Egy óvatlan pillanatban, a lány könnybe lábadt szemekkel, elkenődött sminkkel kiragadta a tűzből a piszkavasat és oldalba csapta vele apját, aki fájdalmasan felüvöltött.
 Hosszabb hadakozás után az apa került fölénybe és az izzó vassal megégette lánya arcát, száját. A fájdalmas sikolyok, egyre halkultak, s halkultak, míg a lány elájult. Pár órával később térhetett magához, a földön feküdt. Elviselhetetlen fájdalmat érzett arcán, apját nem látta sehol, így felkelt. Halk sírásra lett figyelmes, apja a konyhában ülve egy üveg whiskyt és egy gyűrött fotót szorongatott, amin a rég elhunyt anya volt. Winter a lobogó kandallóhoz lépett, s lapáttal kiemelve az égő fadarabokat, szét dobálta a szobába. Mikor már mindent lángok borítottak és apja is figyelmes lett a füstre, kimenekült a házból. Apja odabent rekedt és tűzhalált halt. A tűz a házukról tovább terjedt, közben Winter az odakint zuhogó hóban ácsorgott és nézte, ahogy a tűz felemészti szörnyű fiatalkorát. Mire a tűzoltók kiértek a lány visszasétált a házukba, s a tűz őt is felemésztette. Nem tudni pontosan, miért került egy ilyen szerencsétlen sorsú lány MW-be, de az bizonyos, hogy a már itt elkövetett tetteim megalapozták maradását. Az itt eltöltött évek alatt számos Mad world-i lakost felgyújtott, akik megpróbálták kedvüket lelni bájaiba.

- Képességek/Erősségek:
 Nincs benne félelem, valamint a tűz nem sebzi.

- Gyengeségek:
 Fizikailag nincs a toppon, elvégre csak egy gyenge lány.


- Fegyverek/Eszközök: Hófehér hegedűjét mindig magánál tartja, gyakran hallani esténként, ahogy játszik rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése