2015. május 21., csütörtök

Mad World casting - Izabella Merlin

 Izabella Merlin

Név: Izabella Merlin (Izzie)

Nem: lány

Kor: 23 évesen halt meg, ennyi idősnek néz ki

Mióta van a Mad world-ben? : Körülbelül 12 éve, ez alatt ha lehet még törékenyebbnek néz ki, bőre porcelán fehérré fakult, barna haja alvadt vér vörössé vált. Körmei hosszúak és hegyesek lettek és higanyszínűek.

Miért került oda? : Sorozat gyilkosként szerepelt a rendőrségi adatbázisban, valamint nyilvános bujálkodás (orgiák és kurválkodás) és illegális szerek fogyasztása.

Kinézet: 160 cm magas, törékeny lánynak néz ki. A teste kétségtelenül formás, nem kimondottan nagy mellű, de a feneke formás, a csípője vékony, a hasa lapos. Sokat dolgozott a testi erőnlétén. Hosszú, derékig érő, göndör alvadt vérvörös a haja. A csípőjén hátulról két oldalról a lábai köze felé fut egy tetoválás, különféle madártollak és tüskés indák kuszasága fut végig az oldalán is.

Természet: Félénk ugyanakkor csábos. Ha pszichotikus állapotba kerül akkor huncut, és mindent megtesz egy kis szexért és persze a vele járó véres élvezetekért is. A barátai az egyetlenek akiknek nem lenne képes fájdalmat okozni és ez nagy vívódást vált ki belőle, mikor barátokat szerez.

Történet: Átlagos gyerekkora volt, egészen addig, ameddig 10 éves korában az anyja meg nem halt és az apjával nem maradt. Mikor nővé érett az apja szemet vetett rá. Többször megerőszakolta, egyszer terhes lett 16 évesen. Mikor a hasa alig láthatóan, de már kerekedett az apja verni kezdte, hogy mit tett és miért volt ilyen felelőtlen. Ekkor ölt először. A lakásban kergetőztek, az apja egyszer elkapta és úgy megpofozta, hogy neki esett a kávézó asztalnak, levert egy vázát. Az apja közeledett, felkapta a váza egyik egyben maradt, szilánkos részét és a nyakába szúrta. A férfi rá zuhant és az arcába patakokban folyt a vér. A szomszédok hívták ki a rendőrséget. A főfelügyelőnek megtetszett a cserfes kislány és úgy határozott, hogy elintéz az ügyet, eltusolja. Új életet kezdett vele. Izzie hálából volt vele, hozzá is ment a nála majd 30 évvel idősebb emberhez. A gyereket úgy nevelték mintha közös volna. A felügyelő egészen 20 éves koráig nem nyúlt a lányhoz. Hideg, esős este volt, a gyerek rajzolt az emeleten Izzie pedig a konyhában főzött. Egy nagydarab véres húst vagdosott éppen. A vér szaga régi ismerősként hívogatta, be bevillantak annak a régmúlt estének az emlékei. A férje hazaérve belépett a konyhába és hátulról hozzá simult. Világos volt, hogy mit akar. Izzie próbált tiltakozni, de nem értette meg a férfi. Izzie fejében átkapcsolt valami. Hívogatni, édesgetni kezdte magához a férfit. A konyha padlón csinálták. Mikor a férje már közel járt a csúcshoz, Izzie a pultra nyúlt és a szeletelőkést az élvezkedő férfi nyakába mélyesztette. Mire a rendőrség odaért már messze járt, a gyerekét is ott hagyta. Innentől kezdve kurválkodásból élt, és kivétel nélkül megölte a partnereit a legmegválogatottabb módokon. Volt, akinek kikaparta a szemét, de volt akit napokig éheztetett és kínzott. Harcművészeti órákra járt, ahol akarva akaratlanul egyre több módot tanítottak neki az ölésre. A rendőrség már üldözte, mikor 22 évesen találkozott egy fiúval. Szerelmes lett. Az a valami, ami átkapcsolódott a fejében helyre állt, képes volt a szexet az örömökért csinálni. Boldog volt. Egy évvel később kiderült, hogy a fiú rendőr, és börtönbe akarja vitetni. Izzie megkérte, hogy ölje meg, mivel nem lenne képes börtönbe menni. A fiú függőlegesen megvágta az ereket mindkét kezén, de Izzie nem vérzett elég lassan, ezért fejbe lőtte. Így érte a halál.

Erősségek: Karatézott, jógázott és a késekkel vagy kardokkal japán harcművészektől tanult meg bánni. A férfiakat, ha éppen pszichotikus állapotban van néhány szóval, mozdulattal el tudja csábítani, és ha már a bűvkörében vannak, akkor végük.

Gyengeségek: Ha éppen nincs pszichotikus állapotba akkor csak egy szimpla lány, mintha egy egészen más személyiség lenne, küzdeni is csak alig képes. A vér látványától általában leblokkol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése